Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

 • Brizo® 56caps

  Free

  Το Brizo ® προορίζεται για άνδρες που πάσχουν από τα ενοχλητικά συμπτώματα του κάτω ουροποιητικού συστήματος που σχετίζονται με τη υπερπλασία  του προστάτη. Η ευεργετική επίδραση του Brizo™ για τα ενοχλητικά συμπτώματα μπορεί να γίνει αισθητή μέσα σε 45 ημέρες θεραπείας  (οι περισσότεροι θα νιώσουν την επίδρασή του από τον 1ο μήνα θεραπείας). Η βελτίωση είναι αισθητή, με τον περιορισμό των αφυπνίσεων στη μέση της νύχτας, με τη σημαντική ευκολία της ούρησης, με την πλήρη κένωση.

 • Femarelle® Recharge 56caps

  Free

  Το Femarelle®Recharge στοχεύει στα κοινά συμπτώματα κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης. Οι εξάψεις, οι νυχτερινές εφιδρώσεις, οι εναλλαγές της διάθεσης και οι διαταραχές του ύπνου είναι τα συμπτώματα που αναφέρονται πιο συχνά. Ωστόσο, η μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας, το άγχος και η κατάθλιψη που συνοδεύουν τις γυναίκες στην εμμηνόπαυση μπορεί να είναι να προκαλούν μεγάλη αγωνία και να έχουν μια ακραία επίδραση στην ευημερία της γυναίκας.

 • Femarelle® Rejuvenate 56caps

  Free

  Αν είστε στα 40 σας και ξεκινήσατε να βλέπετε αλλαγές στον κύκλο σας τότε το Femarelle® Rejuvenate είναι για εσάς. Το Femarelle® Rejuvenate στοχεύει τα πρώτα στάδια και συμπτώματα που συνοδεύουν την ορμονική ανισορροπία λόγω ηλικίας.

 • Femarelle® Unstoppable 56caps

  Free

  Το Femarelle® Unstoppable βοηθά τις γυναίκες να διατηρήσουν καλές συνθήκες κατά τη μετάβαση τους στη μετά-εμμηνοπαυσιακή περίοδο προσφέροντας παρατεταμένη /συνεχείς ποιότητα ζωής.  Οι μοναδικές ιδιότητες του Femarelle® Unstoppable προσφέρουν  στις γυναίκες ένα αποκλειστικό προϊόν που προωθεί όχι μόνο το σχηματισμό νέου οστού, αλλά βελτιστοποιεί και επιτρέπει μικρότερες  ποσότητες ασβεστίου, να εναποθηκεύονται εντός  του οστού χωρίς να γίνετε υπέρβαση που μπορεί να εναποτίθεται στις αρτηρίες, με κίνδυνο να προκαλέσει ασβεστοποίηση ή να οδηγήσει σε δημιουργία  πετρών στα νεφρά ή στην ουροδόχο κύστη.