G.R. Lanes Health Products Ltd

lanes logoΤο 1930 o Gilbert Lane εδραίωσε αυτό που είναι σήμερα μια ακμάζουσα και ευημερούσα οικογενειακή επιχείρηση στη Αγγλία, την GR Lane Health Products Ltd., η οποία αποτελεί μητρική εταιρεία της μάρκας Lanes.
Ο Gilbert ενδιαφερόταν για τη διατήρηση της καλής υγείας και ευεξίας σε συνάρτηση με τη διατροφή. Ήταν πρωτοπόρος υποστηρικτής της ιδέας ότι μπορούμε να βελτιώσουμε την υγεία μας μέσω της διατροφής μας σε συνδυασμό με τη χρήση προσεκτικά επιλεγμένων φυτών και θρεπτικών συστατικών.
Τα συμπληρώματα διατροφής και τα φυτικά θεραπευτικά που διαθέτει η εταιρεία αυτή, αποτελούν φυσικές λύσεις, που προσφέρουν στον οργανισμό όλα τα απαραίτητα συστατικά για την καλή λειτουργία του. Διορθώνουν τα κακώς έχοντα της σύγχρονης διατροφής και θεραπεύουν πολλά προβλήματα υγείας. Διατίθενται σε εύληπτη μορφή, κυρίως κάψουλες και ταμπλέτες και δεν προκαλούν ανεπιθύμητες παρενέργειες.
Παρασκευάζονται σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες καλής παραγωγής και κάτω από την αυστηρή επίβλεψη εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται λεπτομερώς σε σύγχρονα εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου, ώστε να πληρούν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας, που απαιτούνται για τέτοιου είδους σκευάσματα. Επίσης, ο έλεγχος σ’ όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων διασφαλίζει ότι η ποιότητά τους συμβαδίζει με τις αυστηρότερες προδιαγραφές της Ε.Ε.

 


Sarantis

sarantis-logoΟ Όμιλος Σαράντη αποτελεί μια από τις ηγετικές εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ανατολική Ευρώπη όπου έχει σημαντική παρουσία.
Διαγράφοντας τα τελευταία χρόνια μια άκρως δυναμική και επιτυχημένη αναπτυξιακή πορεία στις αγορές που δραστηριοποιείται, ο Όμιλος Σαράντη αποτελεί μια από τις ηγετικές δυνάμεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης και της Ελλάδος στην παραγωγή και διανομή καταναλωτικών προϊόντων, κατέχοντας ηγετικά μερίδια αγοράς στις στρατηγικές κατηγορίες δραστηριοποίησης της. Η Ανατολική Ευρώπη αποτελεί σημαντικό παράγοντα επιτυχίας της αναπτυξιακής πορείας του Ομίλου τα τελευταία χρόνια, καθώς οι ευκαιρίες που προσφέρει σε συνδυασμό με τις αποτελεσματικές επενδυτικές κινήσεις της Διοίκησης εξασφαλίζουν την ισχυρή παρουσία της εταιρείας.


Lifeplan

lifeplanΑπό καταγωγή  την αγροτική Λέστερσαϊρ, η εταιρία Lifeplan ξεκίνησε το 1983 με μόλις 33 προϊόντα. Τα προϊόντα LIFEPLAN έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία 20 χρόνια από άτομα που διαθέτουν τα απαραίτητα τεχνικά προσόντα και μοιράζονται το πάθος για υγιεινή ζωή και κάλυψη των θρεπτικών αναγκών του καθενός από εμάς. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι ειδικά παρασκευασμένα ώστε να μας βοηθούν να αξιοποιούμε στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό την απαιτητική ζωή του σήμερα. Όλοι μας εργαζόμαστε πιο σκληρά, κάνοντας πιο πολλά πράγματα στη ζωή μας ενώ ταυτόχρονα ζούμε περισσότερα χρόνια, θέτοντας μεγαλύτερες απαιτήσεις στο σώμα και στο μυαλό μας. Η καλή διατροφή βρίσκεται στο επίκεντρο μιας υγιούς ζωής και αυτό είναι που σας προσφέρει η LIFEPLAN, σε συνδυασμό με προσιτές τιμές!Η Lifeplan βρισκεται σε συνεχή αναζήτηση των καλύτερων προϊόντων που θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του οργανισμού σας. Όλα τα προϊόντα τους παρασκευάζονται με τη μεγαλύτερη φαρμακευτική φροντίδα, ενώ χάρη στο πρότυπο ποιότητας ISO9000(2000) που έχουν εξασφαλίσει, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι λαμβάνετε την καλύτερη ποιότητα σε ό,τι  αφορά στα συμπληρώματα διατροφής.Βοηθήστε τον εαυτόν σας να διατηρήσει την υγεία του κι εμπιστευθείτε τη LIFEPLAN . Δεν θα μπορούσατε να είστε σε ασφαλέστερα χέρια!


Optima Products

optimaΈχει ιδρυθεί το 1994 και στην Ευρώπη πρωτοπορεί στην παρασκευή προϊόντων Αλόη Βέρα. Είναι δε, η πρώτη εταιρία στην Ευρώπη που εγκρίθηκε από το Διεθνές Συμβούλιο Αλόη Βέρα για την αγνότητα και ποιότητα. Επίσης συμφωνεί με τα πρότυπα ISO (ISO 9001:2000) και GMP.Η Optima προμηθεύει μια σειρά από διαφορετικά και καινοτόμα προϊόντα χρησιμοποιώντας μοναδικές μεθόδους για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των προϊόντων. Τα προϊόντα υποστηρίζονται από αφοσιωμένο προσωπικό πωλήσεων και τεχνικό προσωπικό και από την αποθήκη διανομής με πλήρη ηλεκτρονική συλλογή και bar-coding.Στη Optima χρησιμοποιείται επίσης ένα μοναδικό μείγμα από φυσική αφιλτράριστη εσωτερική ζελατίνη, ξεφλουδισμένη δια χειρός, με ολόκληρο το φύλλο. Ένας έλεγχος από την παραγωγή της Αλόη Βέρα από το χωράφι μέχρι το τελικό προϊόν, επιβεβαιώνει πως η εταιρεία λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα της GMP. Η Αλόη ξεφλουδίζεται και φιλτράρεται δια χειρός εντός 24 ωρών έτσι ώστε να μπορούν να εγγυηθούν για την φρεσκάδα της. Όλες οι παραλαβές ελέγχονται μέσω NMR και χρωματογραφία αερίων.Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί εντομοκτόνα και ζιζανιοκτόνα ή αχρείαστα πρόσθετα σε κανένα στάδιο. Η Optima κάνει εξαγωγές σε πάνω από 30 χώρες παγκοσμίως.


Absolute Aromas

Absolute-Aromas-logoΤο 1994 ο Ντάβιντ  Τομλισον  ίδρυσε την εταιρία Absolute Aromas . Το όραμά του ήταν να δημιουργήση ένα κέντρο, όπου θεραπευτές όσο και καταναλωτές θα μπορούσαν να αγοράζουν με εμπιστοσύνη προϊόντα αρωμαθεραπείας. Η λέξη-κλειδί για την γκάμα των προϊόντων είναι η ποιότητα.
Η Absolute Aromas είναι μία από τις κορυφαίες δυνάμεις στην αρωματοθεραπεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει μια παγκόσμια φήμη για την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών. Είναι  μια απαράμιλλη σειρά πάνω από 100 αιθέρια έλαια και μια μεγάλη ποικιλία από έλαια και προϊόντα βάσης για τον απαιτητικό θεραπευτή. Διαθέτει επίσης μια ποικιλία από προ-αναμειγνένα  έλαια  και  μείγματα για μασάζ, υδροδιαλύματα, άλατα μπάνιου και αξεσουάρ αρωματοθεραπείας που επιτρέπουν  τα πλήρη οφέλη της αρωματοθεραπείας  να τ΄απολαμβάνουν όλοι.
Επιλέγονται έλαια από ελεγχόμενες, βιώσιμες πηγές που έχουν μικρή ή καθόλου αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον. Κανένα από τα προϊόντα  έχει δοκιμαστεί σε ζώα και όλα είναι απαλλαγμένα από γενετικά τροποποιημένο υλικό.


Yogi Tea

Για αιώνες, οι Γιόγκι που ζούσαν ψηλά στα Ιμαλάια κατασκεύαζαν νόστιμους και αποτελεσματικούς συνδυασμούς βοτάνων και μπαχαρικών, που θεραπεύουν το σώμα και καταπραΰνουν το μυαλό και πνεύμα.Το καλοκαίρι του 1969, ο Γιόγκι Bhajan έφερε αυτή τη παράδοση στη Δύση, διδάσκοντας γιόγκα και αποκαλύπτοντας τη γνώση των Γιόγκι για τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων. Η πιο δημοφιλής συνταγή του ήταν ένας συνδυασμός πέντε μπαχαρικών που οι μαθητές του ονόμαζαν ‘Yogi tea’.
Σήμερα μπορείτε να έχετε την εμπειρία να δοκιμάσετε πάνω από 50 διαφορετικά βοτανικά μείγματα αυτής της ξεχωριστής σειράς των YOGI TEA και να απολαύσετε τη συγχώνευση της μοντέρνας γνώσης με την αρχαία σοφία. Αφήστε τα εξωτικά αρώματα και γεύσεις αυτών των ισχυρών οργανικών μειγμάτων να σας ευφραίνουν και να σας ικανοποιήσουν στο σώμα, στο μυαλό και στη ψυχή.
Παρασκευή: Για ένα τέλειο ρόφημα, ρίχνετε ζεστό νερό πάνω σε ένα φακελάκι και αφήνετε για 4-6 λεπτά (ή περισσότερα για πιο δυνατή γεύση). Πιέστε το φακελάκι απαλά για να αφεθούν τα δραστικά συστατικά στο νερό.  Όλα τα μείγματα χαρακτηρίζονται από το λογότυπο YOGI TEA®. Επιπλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μας έχει δοθεί έγκριση από τον οργανισμό Soil Association και τα προϊόντα μας φέρουν τη σήμανση ότι είναι οργανικά. Τα δε φακελάκια του τσαγιού είναι κατασκευασμένα από χαρτί μη ξεπλυμένο στη χλωρίνη.


International Health Solutions

International_Health_SolutionsΠρόκειται για έναν από τους παλαιότερους προμηθευτές ποιοτικών προϊόντων όπως βιταμίνες, μέταλλα και συμπληρώματα διατροφής. Η βάση της βρίσκεται στην Βορειοδυτική Αγγλία. Πιστοποιημένη με το σύστημα ποιότητας ISO. Κυριότεροι στόχοι της εταιρείας αποτελούν η άμεση και άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της καθώς και η παραγωγή άριστων προϊόντων. Το πρώτο επιτυγχάνεται με το συνεχώς καταρτισμένο προσωπικό της ενώ το δεύτερο με την επιλογή των ποιοτικότερων συστατικών αλλά και καλύτερων πρώτων υλών. Η International Health Solutions συνεργάζεται με πάνω από 20 χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του προμηθευτή μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ihsonline.co.uk.


Se-cure Pharmaceuticals Ltd

se-cureΠρόκειται για μια φαρμακευτική εταιρία με έδρα το Ισραήλ, που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της έρευνας. Κύρια αποστολή της εταιρίας είναι η ανακάλυψη, ανάπτυξη και παρασκευή προϊόντων που προσφέρουν ασφαλείς και πρωτοποριακές λύσεις στις ανάγκες που σχετίζονται με την υγεία.Αποστολή της είναι να προσφέρει προϊόντα ανώτερης ποιότητας, αναπτύσσοντας καινοτομίες και λύσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών της. Η Se-cure ευθυγραμμίζει την ανάπτυξη των προϊόντων της με ουσιαστική έρευνα, η οποία περιλαμβάνει χημική και βιοχημική έρευνα, καθώς και προκλινικές και κλινικές δοκιμές.Διαθέτει μια βιοχημική μονάδα παρασκευής για την παραγωγή των μοναδικών πρώτων υλών καθώς και μια μονάδα παρασκευής προϊόντων.Οι εγκαταστάσεις παρασκευής της Se-cure πληρούν τα πιο αυστηρά φαρμακευτικά πρότυπα GMP, ISO 9001:2000 και BVQI (το ευρωπαϊκό πρότυπο ISO), παρέχοντας ένα καλά ελεγμένο περιβάλλον για την παρασκευή του Femarelle.Δεσμεύεται να προσφέρει τα ψηλότερα επίπεδα επιστημονικής αρτιότητας μέσω ερευνών που παρέχουν ασφαλείς και γρήγορες λύσεις, στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των καταναλωτών.Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του προμηθευτή μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.se-curepharma.com.


Ainsworths

AinsworthsΗ Ainsworths ειδικεύονται στην κατασκευή και την παροχή παραδοσιακών ομοιοπαθητικών φαρμάκων και την επιμέρους προετοιμασία των ανθοϊαμάτων του Bach. Για 36 χρόνια έχουν δώσει μία μοναδική υπηρεσία και στόχος μας είναι η απομυθοποίηση της  ομοιοπαθητικής και την χρήση ανθοϊαμάτων του Bach με ευαίσθησία και απλή εκπαίδευση. Διαθέτει μια μοναδική υπηρεσία, η οποία προσφέρει την μεγαλύτερη γκάμα θεραπευτικών προϊόντων στον κόσμο, μαζί με συμβουλές από ειδήμονες και τα υψηλότερα εκπαιδευτικά πρότυπα τα οποία διέπονται από τη δέσμευσή  να δώσουν το καλό παράδειγμα.Το 1980, είχαμε την χάρη να τιμηθούμε απότην  Royal Warrants of Appointment και από τον πρίγκιπα της Ουαλίας ως προμηθευτές των ομοιοπαθητικών φαρμάκων και από τότε έχουμε κερδίσει μια παγκόσμια φήμη ως κέντρο αριστείας.


N. Dimopoulos

images_suppliers_logo-ndimopoulos-sa-d5689baΗ εταιρεία Ν.ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Premeno Duo (κολπικά υπόθετα) στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 2008.
Το Premeno Duo κατασκευάζεται στην Γερμανία από τον οίκο Delta Med GmbH με τις αυστηρότερες προδιαγραφές.
Ο μοναδικός συνδυασμός υαλουρονικού και γαλακτικού οξέος καθιστά το Premeno Duo ιδανικό βοήθημα για τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κολπικής ξηρότητας λόγω εμμηνόπαυσης , λοχείας , χημειoθεραπειάς κ.αλ. ενώ παράλληλα η ύπαρξη γαλακτικού οξέος διατηρεί το ιδανικό όξινο κολπικό pH για προστασία από βακτηριακές λοιμώξεις και μυκητιάσεις.
H Κarpasia Health Products είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης και διανομέας της εταιρείας μας στην Κύπρο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Premeno Duo μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  www.premeno.info.


ISOPLUS for a healthyme

isoplusΗ ISOPLUS Α.Ε. επιδεικνύει 28 χρόνια εμπειρίας και αριστείας στην αντιπροσώπευση, διανομή και προώθηση φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα, κατέχοντας ηγετική θέση στην ελληνική αγορά μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου πωλήσεων. Σήμερα η ISOPLUS συνεχίζει να αναπτύσσεται στην ελληνική αγορά καθώς αντιπροσωπεύει 4 κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, αναπτύσσει τη μοναδική δική της σειρά φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής, συνεργάζεται με 8.000 φαρμακεία και καταστήματα υγιεινής διατροφής σε όλη την Ελλάδα, απασχολεί 75 εξειδικευμένα στελέχη και αναπτύσσει τις εξαγωγικές της δραστηριότητες. www.healthyme.gr/el/iso_plus


Σε ισορροπία με τη φύση

Η εταιρία Natural Balance με έδρα τη Θεσσαλονίκη διανέμει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα σε φαρμακεία και καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής και καλλυντικών.  Όραμα μας να καλύπτουμε τις ανάγκες του καταναλωτή για υγεία και ευεξία με απόλυτα ασφαλή φυσικά προϊόντα.
Η Natural Balance αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα την Specchiasol που εδώ και 40 χρόνια η Specchiasol είναι πρωτοπόρος εταιρία σε έναν νέο τρόπο ζωής που λέγεται “φυτοθεραπεία”.

Ιδρύθηκε το 1973 στη Βερόνα της Ιταλίας και απο τότε παράγει πάνω απο 750 προϊόντα μεταξύ αυτών, φαρμακευτικά βότανα, αιθέρια έλαια, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά. Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων προέρχονται από ιδιόκτητα βιολογικά αγροκτήματα του ομίλου της Specchiasol.

Η Specchiasol κατάφερε να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό μείγμα ανάμεσα στη φύση, την παράδοση και την επιστημονική έρευνα , αντλώντας από αυτούς τους θησαυρούς τη σοφία που απαιτείται για να μετατρέψει την παλιά γνώση στη σύγχρονη φυτοθεραπεία.

Προσθέτοντας συνεχή έρευνα και τις πιο καινοτόμες μεθόδους παραγωγής, η Specchiasol κατάφερε να δημιουργήσει ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα, διατηρώντας αναλλοίωτα τα φυσικά τους συστατικά.

Στη Specchiasol επιλέγουν τις καλύτερες φυσικές πρώτες ύλες με τα αυστηρότερα ποιοτικά κριτήρια και με πλήρη σεβασμό στο περιβάλλον. Η οικολογική συνείδηση και η διατήρηση του οικοσυστήματος είναι πρωτίστης σημασίας για την Specchiasol, δεδομένου ότι αποτελούν τη ζωή και το μέλλον της ανθρωπότητας.

Το να φροντίζεις για την ευημερία της ανθρωπότητας, στην πραγματικότητα, σημαίνει φροντίδα για την ευημερία της φύσης και σεβασμός προς το περιβάλλον.


The Heatpack Company

Η “The Heatpack Company” είναι απο τους πιο μεγάλους παραγωγούς στην Ευρώπη όσο αφορά προϊόντα θερμαντικά που είναι κατάλληλα για ζέστα στο microwave απο σιτάρι και λεβάντα ιδανικά για την χαλάρωση, ευεξία και ανακούφιση απο πόνους, με περισσότερα απο 10 χρόνια εμπειρίας.

Το 100% των heatpacks κατασκευάζεται στις κατασκευαστικές υποδομές στο Μανστερστερ,Η.Β με καταρτισμένους υπαλλήλους.