Ομαλή μετάβαση στην Εμμηνόπαυση: Οδηγός για μια νέα αρχή!

Είναι καιρός να καταρρίψουμε κάποιες ξεπερασμένες έννοιες του τύπου ότι «η εμμηνόπαυση σημαίνει γήρανση». Πλέον, επαναπροσδιορίζουμε! Οι γυναίκες στο σημερινό κόσμο στα 40, 50, 60 δεν γερνάνε, αλλά κάνουν μια νέα αρχή! Αυτό δεν προϋποθέτει μόνο να αποδεχτούμε τις ρυτίδες και τα γκρίζα μας μαλλιά αλλά να ακμάσoυμε σε κάθε κεφάλαιο της ζωής μας και να πάρουμε τον έλεγχο της υγείας και της ευημερίας μας!

Να μια αλήθεια: η γήρανση μπορεί να μοιάζει με “καταιγίδα”! Τα σώματά μας υφίστανται μόνιμες αλλαγές καθώς βιώνουμε έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις. Η πλοήγηση μέσα σε αυτή την περίοδο που ονομάζεται εμμηνόπαυση, είναι σίγουρα μια χαοτική εμπειρία. Το σίγουρο είναι πως δεν είμαστε μόνες σε αυτό το ταξίδι! Όπως στο τέλος κάθε καταιγίδας βγαίνει ξανά ο ήλιος, έτσι ακριβώς, με την κατάλληλη υποστήριξη και τις σωστές πρακτικές, μπορούμε όχι μόνο να διαχειριστούμε τις προκλήσεις, αλλά, να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθηση μας και να αναδείξουμε τις όμορφες πτυχές του εαυτού μας.

Έτοιμες λοιπόν να προσδεθούμε καλά γιατί η εμμηνόπαυση είναι ένα απροσδόκητο ταξίδι – ένα ταξίδι στο οποίο θα αγκαλιάσουμε κάθε στροφή με χάρη και αποφασιστικότητα. Ξεχνούμε λοιπόν τις ηλικιακές ταμπέλες και επαναπροσδιορίζουμε τι σημαίνει να είσαι γυναίκα στο σημερινό κόσμο. Είμαστε έτοιμες να αναθεωρήσουμε τα κοινωνικά στερεότυπα αντιμετωπίζοντας τα με χιούμορ και να δείξουμε στον κόσμο τι πραγματικά (αληθινά) σημαίνει να γερνάς.

Πέρα από την ηλικία: Αποδοχή της Εμμηνόπαυσης ως Φυσική Μετάβαση και Πηγή Δύναμης

Για αρκετές γυναίκες, η διαχείριση προκλήσεων που σχετίζονται με την γήρανση και την εμμηνόπαυση, είναι συχνά συναισθηματικά εξουθενωτική και απογοητευτική. Πολλοί επαγγελματίες υγείας υιοθετούν πλέον μια πιο προοδευτική προσέγγιση, που επαναδιατυπώνει την έννοια της εμμηνόπαυσης κατά τη διάρκεια της γήρανσης. Ιστορικά, η εμμηνόπαυση (με τις διακυμάνσεις στα επίπεδα των ορμονών της) έχει θεωρηθεί περισσότερο ως μια προβληματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται μια γυναίκα. Ωστόσο, ένας νέος τρόπος σκέψης, αντιμετωπίζει την εμμηνόπαυση σαν μια φυσική ηλικιακή κατάσταση, όπως ακριβώς και η εφηβεία. Θεωρείται πλέον, σαν μια μετάβαση που σηματοδοτεί το τέλος της αναπαραγωγικής περιόδου και την έναρξη μιας νέας και δυναμικής φάσης, με τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά. Οι γυναίκες λοιπόν που αναθεωρούν την αντίληψη τους για την εμμηνόπαυση και την αντιμετωπίζουν ως μια βιολογικά φυσική διαδικασία, ανακτούν τον έλεγχο αντί να ελέγχονται από αυτήν.

Πρακτικές για μια υγιή και ομαλή μετάβαση στην εμμηνόπαυση

Πέρα από το νέο και αναζωογονητικό τρόπο που μπορούμε πλέον να προσεγγίσουμε την φάση της εμμηνόπαυσης, υπάρχουν και κάποια πρακτικά βήματα που αν εφαρμοστούν, μπορούν να γεμίσουν την καθημερινότητα μας με ζωντάνια και υγεία.

  • Κάνουμε Σημαντικές Αλλαγές στον Τρόπο Ζωής μας: Τακτική άθληση, ισορροπημένη διατροφή , διαχείριση του άγχους και επαρκής ύπνος. Οι πρακτικές αυτές, συμβάλλουν σημαντικά στη συνολική ευημερία και μπορούν να βοηθήσουν στην ελαχιστοποίηση των συμπτωμάτων που συνδέονται με τη γήρανση.
  • Ασχολούμαστε με πρακτικές μυαλού-σώματος: Πρακτικές όπως, γιόγκα, διαλογισμός και mindfulness (ενσυνειδητότητα), μπορούν να βελτιώσουν την ψυχική ευημερία, να μειώσουν το άγχος και να ενισχύσουν την συνολική ποιότητα ζωής μας.
  • Δημιουργούμε σύστημα υποστήριξης: Η δημιουργία της αίσθησης της κοινότητας και η αναζήτηση συναισθηματικής υποστήριξης, θα μας βοηθήσει να δούμε πως δεν είμαστε μόνες.
  • Εξετάζουμε εναλλακτικές θεραπείες: Δεδομένου ότι η εμμηνόπαυση είναι μια φυσιολογική διαδικασία σε κάθε γυναίκα, τότε θεωρούμε πως μπορεί να αντιμετωπιστεί φυσικά. Για παράδειγμα, τα συμπληρώματα διατροφής, είναι μια φυσική πρόταση που μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση των συμπτωμάτων. Είναι σημαντικό να αναζητούμε προϊόντα που μπορούμε να εμπιστευόμαστε, που μας εξασφαλίζουν ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.
  • Ενημερωνόμαστε για την εμμηνόπαυση: Παραμένοντας ενήμεροι πάνω σε θέματα όπως η εμμηνόπαυση αλλά και για γενικά θέματα υγείας, ενδυναμώνουμε τις γνώσεις μας. Η σωστή ενημέρωση επιτρέπει στις γυναίκες να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με την υγεία και την ευεξία τους.
  • Κάνουμε τακτικούς ιατρικούς ελέγχους (Check-ups): Οι ιατρικοί έλεγχοι είναι σημαντικοί για την παρακολούθηση της συνολικής μας υγείας. Μας βοηθούν να προλάβουμε και να αντιμετωπίσουμε θέματα υγείας που σχετίζονται με την ηλικία. Θα πρέπει να κάνουμε συστηματικά τις κολπικές μας εξετάσεις, ελέγχους για καρκίνο του μαστού, οστεοπόρωσης και καρδιακής νόσου. Συνεπώς οι ετήσιες επισκέψεις στον/στην γυναικολόγο μας είναι ζωτικής σημασίας.

Τελικά, όπως και να επιλέξουμε να προσεγγίσουμε τη διαδικασία της γήρανσης, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, για να διευκολύνουμε την ηλικιακή μετάβαση, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε τη ζωή καθώς μεγαλώνουμε. Το σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε καθημερινές συνήθειες , όπως ένας ημερήσιος περίπατος 30 λεπτών, να ακολουθούμε μια υγιεινή διατροφή, αλλά και να αντιμετωπίζουμε τα συμπτώματα εμμηνόπαυσης με φυσικό τρόπο για να μπορούμε να ανακουφιζόμαστε από αυτά. Τέλος, η αναζήτηση υποστήριξης από επαγγελματίες υγείας, ομάδες υποστήριξης, οικογένεια και φίλους, θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής μας.

Οι γυναίκες του σήμερα αντιμετωπίζουν τις φυσικές βιολογικές διαδικασίες της ζωής, όπως η γήρανση και η εμμηνόπαυση, με πιο πολύ αυτοπεποίθηση από ποτέ. Οι γυναίκες που απολαμβάνουν αυτό το ταξίδι και αναζητούν βοήθεια όταν τη χρειάζονται, είναι όχι μόνο ενδυναμωμένες αλλά και ισχυρές!

H Lanes στο Running under the Moon!

Η Lanes, για 4η συνεχόμενη χρονιά στήριξε τον αγώνα «Running under the Moon» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16/06/2023 στο Mall of Cyprus στη Λευκωσία. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε μέσα σε πλαίσια κοινωνικής προσφοράς για το ίδρυμα “Sophia For Children”. Η Lanes στήριξε αυτή την προσπάθεια με την παρουσία της στο χώρο με περίπτερο ενημέρωσης και δειγμάτισης του προϊόντος “Lanes Electrolytes” στους συμμετέχοντες του αγώνα, αλλά και στους παρευρισκόμενους.
Το συμπλήρωμα διατροφής ηλεκτρολύτες με βιταμίνες B, C & E από τη Lanes περιέχει μεταλλικά ιόντα-ηλεκτρολύτες όπως το μαγνήσιο, το νάτριο και το κάλιο σε συνδυασμό με βιταμίνες του συμπλέγματος B, C και E. Χάρη στα συστατικά του μπορεί να προσφέρει ενέργεια πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την άσκηση και να συμβάλλει στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών. Συνιστάται σε άτομα που αθλούνται και χρειάζονται τόνωση και ενέργεια πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την άσκηση, άτομα που χρειάζονται αναπλήρωση των ηλεκτρολυτών ή πρέπει να διατηρήσουν τα επίπεδα της αρτηριακής τους πίεσης σε φυσιολογικά επίπεδα.
Η Lanes ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στον αγώνα!

Ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ και το Femarelle® παρουσίασαν επιστημονική διάλεξη με θέμα «Femarelle® Restoring Hormonal Balance Through Menopause & Beyond»!

Ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ και το Femarelle® πραγματοποίησαν την Τετάρτη 17 Μαΐου στο Lemon park, επιστημονική διάλεξη για φαρμακοποιούς με θέμα την αποκατάσταση της ορμονικής ισορροπίας πριν, κατά την διάρκεια της εμμηνόπαυσης και μετά από αυτή.


Η σειρά Femarelle® είναι μια φυσική, μη-ορμονική λύση, που προσφέρει μια επιστημονική θεραπεία 1ης γραμμής για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυση στα διάφορα στάδιά της, από το στάδιο της προεμμηνόπαυσης εώς την μετεμμηνόπαση. Το Femarelle® προσφέρει στις γυναίκες την απαραίτητη αποτελεσματικότητα στοχεύοντας τους υποδοχείς οιστρογόνων με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση των κινδύνων. Οι γυναίκες είναι πολύ σημαντικό να διαχειρίζονται την εμμηνόπαυση, καθώς μπορεί να καθυστερήσει την εμφάνιση μετεμμηνοπαυσιακών παθήσεων και να προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε μεγαλύτερες ηλικίες. Ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η κ.Esti Grunbaum, Vice President της εταιρίας Secure Pharmaceuticals Ltd.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με μία εισαγωγή, από την κ.Ιασωνία Τσιελεπή Senior Product Manager, που αφορούσε τις δράσεις του Ομίλου Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑ για την ενημέρωση των γυναικών γύρω από την εμμηνόπαυση και ότι αυτό συνδέεται με την αποστολή του Ομίλου να κάνουμε όλο και περισσότερους ανθρώπου να ζουν και να νιώθουν καλύτερα!

Ακολούθως, η κ.Grunbaum παρουσίασε αρκετά επιστημονικά δεδομένα από την πλούσια βιβλιογραφία του Femarelle® που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του προϊόντος. Παρουσιάστηκε η επίδραση της μείωσης των οιστρογόνων στα διάφορα σημεία του σώματος (εγκέφαλο, στήθος, δέρμα, καρδιά, οστά, αναπαραγωγικό και νευρικό σύστημα) και τα συμπτώματα που προκύπτουν σε κάθε ηλικιακή φάση ως επακόλουθο αυτής της μείωσης. Επίσης, παρουσιάστηκαν διάφορες εργαστηριακές και κλινικές μελέτες που αποδεικνύουν την ανακούφιση των συμπτωμάτων σε κάθε ηλικιακή φάση.


Η σειρά προϊόντων Femarelle® αποτελείται από 3 προϊόντα και στοχεύει στις ανάγκες κάθε ηλικιακής φάσης. Το Femarelle®Rejuvenate για τις γυναίκες άνω των 40 ετών, το Femarelle®Recharge για τις γυναίκες άνω των 50 ετών και το Femarelle®Unstoppable για τις γυναίκες άνω των 60 ετών.
Femarelle® : Αγάπησε, Ζήσε, Αγκάλιασε την νέα αρχή στην εμμηνόπαυση!

«Τρέχω για τον αυτισμό»

Στις 2/4/2023 πραγματοποιήθηκε ο 2ος φιλανθρωπικός αγώνας «Τρέχω για τον αυτισμό» στην Αγία Νάπα. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε κατά μήκος της λεωφόρου Νησί μέχρι τη λεωφόρο Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα, σε αγώνες 10 και 5 χιλιομέτρων, καθώς και παιδικός αγώνας 1 χιλιομέτρου στη μνήμη του Ιάκωβου Τρίαρου. Μεγάλη ήταν η προσέλευση αφού ο αγώνας προσέλκυσε άνω των 1500 συμμετοχών.


Η Lanes, ως Χρυσός χορηγός και δωροθέτης στήριξε και φέτος αυτή την προσπάθεια με παρουσία στο χώρο της διοργάνωσης και προσφορά ηλεκτρολυτών στους δρομείς των 5 και 10Km και παιδική βιταμίνη C για τα παιδιά που συμμετείχαν στο Kids Run.
Ο φιλανθρωπικός αγώνας διοργανώθηκε από το Κέντρο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου και από τους Εθελοντές δρομείς “Run for Autism Famagusta» μέσα στα πλαίσια ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό. Η διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα του υφυπουργού Τουρισμού Κώστα Κουμή και των Δήμων Αγίας Νάπας και Σωτήρας.
Όλα τα καθαρά έσοδα διατέθηκαν για την στήριξη του σημαντικού ρόλου που επιτελεί το Κέντρο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου και το «Smile Project» που στεγάζεται στη Σωτήρα και το οποίο φιλοξενεί και απασχολεί άτομα τα οποία βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

Myelements: Oι νικήτριες του διαγωνισμού για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η myelements αγαπάει τις γυναίκες και την ομορφιά που πηγάζει από τη δύναμη τους, γι’ αυτό γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Γυναικών μέσα από ένα διαγωνισμό που καλούσε όλες τις γυναίκες συνάδελφους να μοιραστούν το αγαπημένο τους απόσπασμα (quote).
Ευχαριστήσουμε όλες εσάς που συμμετείχατε στο διαγωνισμό και μας εμπνεύσατε μέσα από τα αποσπάσματα σας και φυσικά συγχαίρουμε τις νικήτριες του διαγωνισμού.

Ελευθερία Νικολάου, Σύμβουλος Ευεξίας
«A woman with a book and a pen has the power to move nations. A woman with a mind and a voice has the power to change worlds».


Μαρία Ροκοπού, Βeauty Advisor Yves Rocher
«A strong woman knows she has strength enough for the Journey, but a woman of strength knows it is in the Journey where she will become strong!!!»


Svetlana Filipova, Beauty Advisor Butterfly
«I’m unstoppable. I’m a Porsche with no brakes. I’m invincible. Yeah, I win every single game. I’m so powerful. I don’t need batteries to play. I’m so confident. Yeah, I’m unstoppable today…..»

Η ομάδα της MyElements χάρισε σε κάθε νικήτρια ένα πακέτο με πόσιμο κολλαγόνο Beautin σε 2 υπέροχες γεύσεις, Φράουλα- Βανίλια & Μάνγκο-Πεπόνι .

“Cyprus Corporate Futsal Turnament”

Τον Νοέμβριο του 2022, η Lanes συμμετείχε με την ποδοσφαιρική της ομάδας στο 2ο “CYPRUS CORPORATE FUTSAL TURNAMENT” στο οποίο έλαβαν μέρος εταιρίες από όλη την Κύπρο.

H Lanes πρόσφερε δώρα στους νικητές και στήριξε αυτή την προσπάθεια μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς, αφού μέρος των εσόδων της διοργάνωσης θα δοθεί στο Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης Άγιος Χριστόφορος.

Ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ και το Femarelle σπάσανε μαζί το ταμπού της εμμηνόπαυσης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εμμηνόπαυσης, στις 18 Οκτωβρίου, το Femarelle, επωνυμία που ανήκει στον Όμιλο Χ.Α.Παπαέλληνας εδώ και 4 χρόνια,  προσκάλεσε όλες τις γυναίκες του Ομίλου σε μια ενέργεια με στόχο την καταπολέμηση του στίγματος γύρω από την εμμηνόπαυση.

Στο πλαίσιο αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας δεκάδες γυναίκες εργαζόμενες στον Όμιλο ένωσαν τις δυνάμεις τους και φωτογραφήθηκαν με τα φούξια μπλουζάκια Femarelle, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνα:

«Η εμμηνόπαυση είναι ένα φυσικό φαινόμενο που αφορά κάθε γυναίκα! Δεν είναι πάθηση! Είναι μια φυσιολογική βιολογική διαδικασία που προκύπτει από την εξέλιξη της αναπαραγωγική ζωής.»

Με αυτόν τον τρόπο δόθηκε η ευκαιρία στις γυναίκες, όλων των ηλικιών, να ενημερωθούν έγκυρα για την εμμηνόπαυση για να μπορούν να δρουν συνειδητά στη φροντίδα της υγείας τους, αντιμετωπίζοντας ενεργά και αποτελεσματικά τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.

Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι μέρος της ευρύτερης ενημερωτικής καμπάνιας του Femarelle για την Εμμηνόπαυση, η οποία περιλαμβάνει μια σειρά πολύπλευρών δράσεων, μεταξύ άλλων και μιας ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα την εμμηνόπαυση και τους τρόπους αντιμετώπισης των συμπτωμάτων της.

Σχετικά με το Femarelle

Το Femarelle είναι μια μη-ορμονική λύση, που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και με ασφαλή τρόπο τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Η σειρά προϊόντων Femarelle αποτελείται από 3 προϊόντα και στοχεύει στις ανάγκες κάθε ηλικιακής φάσης. Το Femarelle® Rejuvenate για τις γυναίκες άνω των 40 ετών, το Femarelle® Recharge για τις γυναίκες άνω των 50 ετών και το Femarelle® Unstoppable για τις γυναίκες άνω των 60 ετών.

Femarelle: Αγάπησε, Ζήσε, Αγκάλιασε την νέα αρχή στην εμμηνόπαυση!

 

Σχετικά με τον Όμιλο Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ

Ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ μετά από διαδρομή σχεδόν ενός αιώνα, έχει κατακτήσει ηγετική θέση στους τομείς που δραστηριοποιείται. Αυτοί περιλαμβάνουν τη διανομή φαρμάκων, καλλυντικών, καταναλωτικών προϊόντων, ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων που αντιπροσωπεύουν οι μάρκες: Beauty Line, Holland & Barrett, Selekt Beauty, Yves Rocher και Beauty Outlet, καθώς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες διακίνησης.

Μέσα από τη σχέση εμπιστοσύνης με τον Κύπριο καταναλωτή, ο Όμιλος υλοποιεί τη στρατηγική της μεθοδικής επέκτασής του. Ανοίγει νέους δρόμους ποιότητας και αξιοπιστίας, έχοντας ήδη καθιερωθεί σαν ο ισχυρότερος όμιλος προϊόντων υγείας και ομορφιάς στην Κύπρο.

Με διαχρονική αποστολή να κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και να νιώθουν καλύτερα, ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ πιστεύει στην ανάπτυξη με επιχειρηματική ηθική. Επιλέγει την κατεύθυνση της βιωσιμότητας, ως τη μοναδική ρεαλιστική προσέγγιση απέναντι στις νέες προκλήσεις, συμβάλλοντας με όλες του τις δυνάμεις στη διασφάλιση της κοινωνικής ευημερίας, της οικονομικής προόδου και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Eνημερωτική εκδήλωση με θέμα την εμμηνόπαυση και τους τρόπους αντιμετώπισης των συμπτωμάτων της

Ο Όμιλος Χ.Α.Παπαέλληνας μέσα στα πλαίσια της καμπάνιας ενημέρωσης του για την Εμμηνόπαυση πραγματοποίησε την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο Madama Residence, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την εμμηνόπαυση και τους τρόπους αντιμετώπισης των συμπτωμάτων της. Ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η κ. Ιασωνία Τσιελεπή, Senior Product Manager της Karpasia Health Products Ltd που είναι μέλος του Ομίλου Χ.Α.Παπαέλληνας.
Η εμμηνόπαυση είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο που προκύπτει από την εξέλιξη της αναπαραγωγικής ζωής. Για να οριστεί επίσημα η εμμηνόπαυση, πρέπει να περάσουν 12 μήνες χωρίς έμμηνο ρύση, δηλαδή απουσία περιόδου. Αυτή η μεγάλη ορμονική αλλαγή, δεν εμφανίζεται ξαφνικά αλλά ξεκινά πριν τη διακοπή της περιόδου. Σε κάποιες γυναίκες μπορεί να εμφανιστεί από τη δεκαετία των 40 και σε άλλες στη δεκαετία των 50, και μπορεί να συνεχίσει και στη δεκαετία των 60. H μέση ηλικία που παρουσιάζεται η εμμηνόπαυση είναι τα 51 χρόνια.
Οι γυναίκες περνούν 3 δεκαετίες της ζωής τους σε αυτή τη φάση. Μια περίοδος με πολλές ορμονικές αλλαγές και αρκετά διαφορετικά συμπτώματα που επηρεάζουν την ποιότητα ζωής τους. Αλλαγές στο σώμα, εξάψεις, νυχτερινές εφιδρώσεις, μειωμένη ενέργεια, εναλλαγές στη διάθεση, αϋπνία, αύξηση βάρους, πονοκεφάλοι.
To Femarelle είναι μια μη-ορμονική λύση, που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και με ασφαλή τρόπο τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Η σειρά προϊόντων Femarelle αποτελείται από 3 προϊόντα και στοχεύει στις ανάγκες κάθε ηλικιακής φάσης.
💙Το Femarelle® Rejuvenate για τις γυναίκες άνω των 40 ετών, ❤️το Femarelle® Recharge για τις γυναίκες άνω των 50 ετών και 🧡το Femarelle® Unstoppable για τις γυναίκες άνω των 60 ετών.
Femarelle: Αγάπησε, Ζήσε, Αγκάλιασε την νέα αρχή στην εμμηνόπαυση!

«Running under the Moon»

Την Παρασκευή 18/6/2022, η Lanes στήριξε μέσω χορηγίας τον αγώνα «Running under the Moon» που πραγματοποιήθηκε στο Mall of Cyprus στη Λευκωσία.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε μέσα σε πλαίσια κοινωνικής προσφοράς για τη στήριξη του ιδρύματος “Sophia for children”. Επιπλέον, η Lanes συμμετείχε σε αυτή την προσπάθεια με τη δικής της ομάδας δρομέων Lanes και με παρουσία της στο χώρο, προσφέροντας πολυβιταμίνη ‘‘Lanes Xtra Energy” στους παρευρισκόμενους.

rpt
X
Add to cart