, ,

Femarelle® Rejuvenate

Αν είστε στα 40 σας και ξεκινήσατε να βλέπετε αλλαγές στον κύκλο σας τότε το Femarelle® Rejuvenate είναι για εσάς.Το Femarelle® Rejuvenate στοχεύει τα πρώτα στάδια και συμπτώματα που συνοδεύουν την ορμονική ανισορροπία λόγω ηλικίας. Με το Femarelle® Rejuvenate, θα δείτε:

Καλύτερο έλεγχο της διάθεσης
Βελτιωμένος ύπνος
Αυξημένα επίπεδα ενέργειας
Καλύτερη ελαστικότητα του δέρματος

Είτε τα συμπτώματα είναι ελαφρά η πιο έντονα, έχουν αρνητική επίπτωση στην καθημερινή ζωή των γυναικών, όμως μπορεί να ελεγχθούν. Μπορεί να είστε μια ενεργή, εργαζόμενη μητέρα, σύντροφος, μητέρα, συνεργάτης, κόρη και αδερφή και πρέπει να χειρίζεστε όλα αυτά όσο αντιμετωπίζετε τις αλλαγές στα ορμονικά σας επίπεδα που μπορεί να είναι συγχυστικά και δημιουργούν μεγάλη ανησυχία. Με το Femarelle® Rejuvenate, μπορείτε να βάλετε αυτές τις ανησυχίες στην άκρη και να συνεχίσετε με την καθημερινή σας ζωή.

Femarelle® Rejuvenate

Η μοναδική σύνθεση του Femarelle® Rejuvenate περιλαμβάνει το μοναδικό DT56a , λιναρόσπορο,  βιταμίνη Β2 και βιοτίνη, η οποία συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό δίνοντας ενέργεια, τη λειτουργία του νευρικού συστήματος και τη διατήρηση του υγιούς δέρματος.

Επιπλέον, η βιοτίνη βοηθά  στη διατήρηση της υγείας των μαλλιών, και η βιταμίνη Β2 συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης.

Συστατικά Ανά κάψουλα Ανά 2 κάψουλες ΣΗΜ
DT56a – Dried powdered soy derivative 322 mg 644 mg N/A
Flaxseed: Dried ground form 50 mg 100 mg N/A
Vitamin B2 (riboflavin) 1 mg 2 mg 143%
Biotin (vitamin B7) 100 µg 200 µg 400%

* NRV- Nutrient Reference Value

 

 
Πληροφορίες για τον καταναλωτή (Απαντήσεις σε Συχνές Ερωτήσεις)

Υπάρχουν προειδοποιήσεις και ιδιαίτερες προφυλάξεις κατά τη χρήση

Μέχρι σήμερα, δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά κλινικά  περιστατικά με τη χρήση του Femarelle®line.

Συνδυασμός με άλλα φάρμακα:

Σε κλινικές μελέτες ,το Femarelle® δεν είχε δείξει καμία επίδραση στην ορμόνη του  θυρεοειδούς αδένα και δεν παρεμβαίνει με τη φαρμακευτική αγωγή για τη ρυθμίσει του  θυρεοειδή.

Δεν συνιστάται να λαμβάνετε το Femarelle® οπουδήποτε άλλο προϊόν που στοχεύει τους οιστρογονικούς υποδοχείς καθώς θα ανταγωνίζονται το ένα το άλλο και ό οιστογονικός υποδοχέας θα μπλοκαριστεί.

Υπερβολική δόση:

Μελέτες τόσο in-vitro και in-vivo έχουν δείξει ότι η σειρά Femarelle® μπορεί να καταναλωθεί σε πολύ μεγαλύτερες ποσότητες από τη συνιστώμενη δόση, χωρίς να παρατηρούνται   παράγοντες κινδύνου.

Αλλεργίες:

Κάποιες μικρές αλλεργιογόνες επιδράσεις έχουν αναφερθεί σε γυναίκες, Μέχρι στιγμής όμως δεν έχουμε βρει να έχουν σχέση με τη γνωστή αλλεργία στη σόγια.

Προτείνουμε οι γυναίκες που έχουν αλλεργία στη σόγια να χρησιμοποιούν το προϊόν με προσοχή.

Πληροφορίες για τον ασθενή:

Οι ασθενείς πρέπει να λαμβάνουν οδηγίες για τη χρήση των Femarelle® και θα πρέπει να ενημερώνονται ότι είναι σημαντική η  συμμόρφωση για την αποτελεσματική θεραπεία.

Πόσο συχνά πρέπει να λαμβάνεται το Femarelle®?

Η σειρά Femarelle® πρέπει να λαμβάνεται 2 φορές την ημέρα, 1 κάψουλα το πρωί και 1 το βράδυ,- μπορείτε να το παίρνετε με φαγητό ή χωρίς-

Για πόσο καιρό μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Femarelle®?

Εφόσον η σειρά Femarelle® δεν αυξάνει το κίνδυνο για κάποια  αρνητική παρενέργεια σε ευαίσθητους ιστούς στο μαστό και στη μήτρα, ούτε και στο αιματολογικό προφίλ, μπορεί να λαμβάνεται χωρίς επιφύλαξη για να διασφαλίσετε υγιή γήρανση.

Τι πρέπει να γίνει αν παραλείψετε  μια δόση?

Εάν παραλείψατε μια δόση πρέπει να πάρετε μία κάψουλα αμέσως, και μετά ακολουθείστε το κανονικό πρόγραμμα. Δεν υπάρχει ανάγκη να πάρετε διπλή δόση  για να αναπληρώσετε τη χαμένη.

Μπορεί η δόση να αυξηθεί?

Έχει αναφερθεί ότι σε κάποιες γυναίκες  η αύξηση της δόσης σε 2 κάψουλες βοήθησε στη μείωση της ένταση των συμπτωμάτων. Ως εκ τούτο εάν τα συμπτώματα είναι πολύ έντονα κατά τη διάρκεια της μέρας πρέπει να λαμβάνονται 2 κάψουλες το πρωί και μια το βράδυ  για μια βδομάδα  / εάν τα  συμπτώματα είναι πιο έντονα το βράδυ η πρωινή δόση να μείνει 1 κάψουλα και να αυξηθεί σε 2 κάψουλες η δόση για το βράδυ. Δεν υπάρχει κίνδυνος στις μεγαλύτερες δόσεις, και μπορείτε να μειώσετε τη δόση μόλις τα έντονα συμπτώματα υποχωρήσουν.  Σημειώστε ότι είναι σημαντικό να διατηρείτε τη δοσολογία.

Μπορεί το  Femarelle® να προκαλέσει οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες παρενέργειες?

Δεν έχει αναφερθεί καμιά σημαντική παρενέργεια μέχρι σήμερα. Παρόλα αυτά, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ανεπιθύμητης παρενέργειας  όπως σε όλα τα σκευάσματα.

Τι μπορώ να κάνω σε περίπτωση ανεπιθύμητης παρενέργειας?

Εάν διαπιστώσετε οποιανδήποτε ανεπιθύμητη παρενέργεια θα πρέπει να σταματήσετε τη χρήση και να περιμένετε μέχρι να διαπιστώσετε αν υπάρχει βελτίωση. Μπορεί να αρχίσετε τη χρήση μετά από μια βδομάδα για να διαπιστώσετε αν οι παρενέργειες σχετίζονται με τη  χρήση του σκευάσματος

Γενικές πληροφορίες.

Ποια είναι η πηγή της σόγιας που περιέχει η Femarelle®line?

Η σόγια είναι μη γενετικά τροποποιημένη και έχει καλλιεργηθεί ειδικά για τη παραγωγή του   Femarelle line, ώστε όλες οι παρτίδες να είναι από την ίδια πηγή.

Η μοναδική διαδικασία παραγωγής:

Το Femarelle® παράγεται κάτω από αυστηρές φαρμακευτικές συνθήκες και περιέχει μια  τυποποιημένη ουσία που προέρχεται από τη σόγια. Αξιοποιώντας το πλούσιο σε  20 αμινοξέα που μας παρέχουν μια ολοκληρωμένη πηγή πρωτεϊνών, μας δίνει τη δυνατότητα σχηματισμού αμινοξέων στον οργανισμό που είναι το κλειδί της κατασκευής της σειράς Femarelle®

Η διαδικασία παραγωγής περιλαμβάνει μια ελεγχόμενη διαδικασία παραγωγής και ζύμωσης. Από αυτό παράγεται ένα τυποποιημένο μείγμα με καθαρό αποτύπωμα που μιμείται τις δομές που αναγνωρίζονται από τους οιστρογονικούς υποδοχείς ως οιστρογονικός σύνδεσμος που είτε  έχει αγωνιστική δράση η ανταγωνιστική, αναλόγως του ιστού και παρέχει καθορισμένο αποτέλεσμα μέσα στον ιστό.

Η αποκλειστική διαδικασία κατασκευής του DT56a εκμεταλλεύεται αυτήν την πλούσια πηγή αμινοξέων και χρησιμοποιεί αυτές τις δομικές μονάδες ως πλατφόρμα για την κατασκευή μιας ένωσης η οποία αποτελείται από πολλά διαφορετικά συστατικά που δρουν στο σώμα ως ένας επιλεκτικός ρυθμιστής Οιστρογονικών Υποδοχέων (SERM), παρέχοντας την ίδια αποτελεσματικότητα όπως η ορμονοθεραπεία, αποφεύγοντας τους κινδύνους.

Εκτελούνται αυστηρά ολοκληρωμένες μικροβιολογικές και βιοχημικές δοκιμές σε όλη τη διαδικασία. Η αποτελεσματικότητα και η διάρκεια ζωής των προϊόντων παρακολουθούνται συνεχώς, και τελευταία λέξη της τεχνολογίας χρησιμοποιείται για τη διατήρηση της μακροχρόνιας σταθερότητας των δραστικών συστατικών στα προϊόντα.

Η διαδικασία παραγωγής υπόκειται στις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιοτικού ελέγχου με ISO 9001-2008, HAACP, cGMP και πιστοποίησης BVQI, καθώς και η περιβαλλοντική ISO 14001.

Τι σημαίνουν οι ημερομηνίες πάνω στο κουτί του Femarelle® και στις καρτέλες που είναι μέσα στο κουτί?

Και οι 2 ημερομηνίες είναι η ημερομηνία λήξης και πρέπει να είναι οι ίδιες. Το Femarelle® δε θα πρέπει να χρησιμοποιείται μετά από αυτή την ημερομηνία.

Πως φυλάγεται το Femarelle® ?

Φυλάγεται σε δροσερό, ξηρό μέρος σε θερμοκρασία δωματίου. Κρατείστε το μακριά από παιδιά.

http://www.femarelle.com.cy/