, ,

Femarelle® Recharge

Το Femarelle®Recharge στοχεύει στα κοινά συμπτώματα κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης. Οι εξάψεις, οι νυχτερινές εφιδρώσεις, οι εναλλαγές της διάθεσης και οι διαταραχές του ύπνου είναι τα συμπτώματα που αναφέρονται πιο συχνά. Ωστόσο, η μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας, το άγχος και η κατάθλιψη που συνοδεύουν τις γυναίκες στην εμμηνόπαυση μπορεί να είναι να προκαλούν μεγάλη αγωνία και να έχουν μια ακραία επίδραση στην ευημερία της γυναίκας.

Με το Femarelle®Recharge, για τις γυναίκες 50+ στην εμμηνόπαυση:

• Γρήγορη ανακούφιση των συμπτωμάτων (Μείωση στις εξάψεις και τις νυχτερινές εφιδρώσεις που ενδέχεται να εξαφανιστούν μέσα στον πρώτο μήνα της χρήσης)
• Καλύτερο ύπνο
• Αυξημένα επίπεδα ενέργειας
• Έλεγχος στις εναλλαγές στη διάθεση
• Μείωση του άγχους και της επιθετικότητας
• Αποκατάσταση της σεξουαλικής επιθυμίας
• Καμία οιστρογονική επίδραση στο μαστό ή τη μήτρα.

Το Femarelle®Recharge είναι το ίδιο προϊόν όπως το γνωστό σε όλους κλασσικό Femarelle αλλά με τη προσθήκη της Βιταμίνης Β6.

Το Femarelle®Recharge  για τις γυναίκες στην εμμηνόπαυση περιλαμβάνει το μοναδικό παράγωγο της σόγιας DT56a λιναρόσπορο και βιταμίνη Β6 που συμβάλει στη ρύθμισητης ορμονικής δραστηριότητας, στη μείωση της κόπωσης, στη φυσική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στη φυσική ψυχολογική κατάσταση  και στη  φυσιολογική ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Το αποκλειστικό συστατικό, DT56a, μετά από πολυάριθμες μελέτες έχει αποδείξει ότι βοηθά στην ορμονική ισορροπία κατά την εμμηνόπαυση. Μόλις αυτό επιτευχθεί, η βιταμίνη Β6, η οποία συμβάλλει στην ορμονική ισορροπία και προσφέρει ανακούφιση από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, ενισχύει την απόδοση του Fermarelle Recharge.

Επιπρόσθετα, η βιταμίνη Β6, μπορεί να βοηθήσει στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού και στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και να συμβάλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Συστατικά Ανά κάψουλα Ανά 2 κάψουλες ΣΗΜ/ NRV
DT56a – Dried powdered soy derivative 322 mg 644 mg N/A
Flaxseed: Dried ground form 108 mg 216 mg N/A
Vitamin B6 (Pyridoxine) 1 mg 2 mg 143%

* NRV- Nutrient Reference Value

Η συνιστώμενη δόση: 1 κάψουλα, δύο φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ) μπορεί να ληφθεί με ή χωρίς τροφή.

Κάθε κουτί περιέχει: 4 καρτέλες από 14 κάψουλες, σύνολο 56 κάψουλες ανά πακέτο, για 28 ημέρες θεραπείας. Κάθε φύλλο είναι για μιας εβδομάδας θεραπείας και δείχνει την ημέρα της εβδομάδας και τον ήλιο ή το φεγγάρι καταδεικνύοντας τη κάψουλα  που θα λάβει το πρωί και το βράδυ.

 

Απαντήσεις σε Συχνές Ερωτήσεις

Υπάρχουν προειδοποιήσεις και ιδιαίτερες προφυλάξεις κατά τη χρήση

Μέχρι σήμερα, δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά κλινικά  περιστατικά με τη χρήση του Femarelle®line.

Συνδυασμός με άλλα φάρμακα:

Σε κλινικές μελέτες ,το Femarelle® δεν είχε δείξει καμία επίδραση στην ορμόνη του θυρεοειδούς αδένα και δεν παρεμβαίνει με τη φαρμακευτική αγωγή για τη ρυθμίσει του  θυρεοειδή.

Δεν συνιστάται να λαμβάνετε το Femarelle® οπουδήποτε άλλο προϊόν που στοχεύει τους οιστρογονικούς υποδοχείς καθώς θα ανταγωνίζονται το ένα το άλλο και ό οιστογονικός υποδοχέας θα μπλοκαριστεί.

Υπερβολική δόση:

Μελέτες τόσο in-vitro και in-vivo έχουν δείξει ότι η σειρά Femarelle® μπορεί να καταναλωθεί σε πολύ μεγαλύτερες ποσότητες από τη συνιστώμενη δόση, χωρίς να παρατηρούνται   παράγοντες κινδύνου.

Αλλεργίες:

Κάποιες μικρές αλλεργιογόνες επιδράσεις έχουν αναφερθεί σε γυναίκες, μέχρι στιγμής όμως δεν έχουμε βρει να έχουν σχέση με τη γνωστή αλλεργία στη σόγια.

Προτείνουμε οι γυναίκες που έχουν αλλεργία στη σόγια να χρησιμοποιούν το προϊόν με προσοχή.

Πόσο συχνά πρέπει να λαμβάνεται το Femarelle®?

Η σειρά Femarelle® πρέπει να λαμβάνεται 2 φορές την ημέρα, 1 κάψουλα το πρωί και 1 το βράδυ,μπορείτε να το παίρνετε με φαγητό ή χωρίς.

Για πόσο καιρό μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Femarelle®?

Εφόσον η σειρά Femarelle® δεν αυξάνει το κίνδυνο για κάποια  αρνητική παρενέργεια σε ευαίσθητους ιστούς στο μαστό και στη μήτρα, ούτε και στο αιματολογικό προφίλ, μπορεί να λαμβάνεται χωρίς επιφύλαξη για να διασφαλίσετε υγιή γήρανση.

Τι πρέπει να γίνει αν παραλείψετε  μια δόση?

Εάν παραλείψατε μια δόση πρέπει να πάρετε μία κάψουλα αμέσως, και μετά ακολουθείστε το κανονικό πρόγραμμα. Δεν υπάρχει ανάγκη να πάρετε διπλή δόση  για να αναπληρώσετε τη χαμένη.

Μπορεί η δόση να αυξηθεί?

Έχει αναφερθεί ότι σε κάποιες γυναίκες  η αύξηση της δόσης σε 2 κάψουλες βοήθησε στη μείωση της ένταση των συμπτωμάτων. Ως εκ τούτο εάν τα συμπτώματα είναι πολύ έντονα κατά τη διάρκεια της μέρας πρέπει να λαμβάνονται 2 κάψουλες το πρωί και μια το βράδυ  για μια βδομάδα  / εάν τα  συμπτώματα είναι πιο έντονα το βράδυ η πρωινή δόση να μείνει 1 κάψουλα και να αυξηθεί σε 2 κάψουλες η δόση για το βράδυ. Δεν υπάρχει κίνδυνος στις μεγαλύτερες δόσεις, και μπορείτε να μειώσετε τη δόση μόλις τα έντονα συμπτώματα υποχωρήσουν.  Σημειώστε ότι είναι σημαντικό να διατηρείτε τη δοσολογία.

Μπορεί το  Femarelle® να προκαλέσει οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες παρενέργειες?

Δεν έχει αναφερθεί καμιά σημαντική παρενέργεια μέχρι σήμερα. Παρόλα αυτά, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ανεπιθύμητης παρενέργειας  όπως σε όλα τα σκευάσματα.

Τι μπορώ να κάνω σε περίπτωση ανεπιθύμητης παρενέργειας?

Εάν διαπιστώσετε οποιανδήποτε ανεπιθύμητη παρενέργεια θα πρέπει να σταματήσετε τη χρήση και να περιμένετε μέχρι να διαπιστώσετε αν υπάρχει βελτίωση. Μπορεί να αρχίσετε τη χρήση μετά από μια βδομάδα για να διαπιστώσετε αν οι παρενέργειες σχετίζονται με τη  χρήση του σκευάσματος

Ποια είναι η πηγή της σόγιας που περιέχει η Femarelle®line?

Η σόγια είναι μη γενετικά τροποποιημένη και έχει καλλιεργηθεί ειδικά για τη παραγωγή του   Femarelle line, ώστε όλες οι παρτίδες να είναι από την ίδια πηγή.

 

Η μοναδική διαδικασία παραγωγής:

Το Femarelle® παράγεται κάτω από αυστηρές φαρμακευτικές συνθήκες και περιέχει μια  τυποποιημένη ουσία που προέρχεται από τη σόγια. Αξιοποιώντας το πλούσιο σε  20 αμινοξέα που μας παρέχουν μια ολοκληρωμένη πηγή πρωτεϊνών, μας δίνει τη δυνατότητα σχηματισμού αμινοξέων στον οργανισμό που είναι το κλειδί της κατασκευής της σειράς Femarelle®

Η διαδικασία παραγωγής περιλαμβάνει μια ελεγχόμενη διαδικασία παραγωγής και ζύμωσης. Από αυτό παράγεται ένα τυποποιημένο μείγμα με καθαρό αποτύπωμα που μιμείται τις δομές που αναγνωρίζονται από τους οιστρογονικούς υποδοχείς ως οιστρογονικός σύνδεσμος που είτε  έχει αγωνιστική δράση η ανταγωνιστική, αναλόγως του ιστού και παρέχει καθορισμένο αποτέλεσμα μέσα στον ιστό.

Η αποκλειστική διαδικασία κατασκευής του DT56a εκμεταλλεύεται αυτήν την πλούσια πηγή αμινοξέων και χρησιμοποιεί αυτές τις δομικές μονάδες ως πλατφόρμα για την κατασκευή μιας ένωσης η οποία αποτελείται από πολλά διαφορετικά συστατικά που δρουν στο σώμα ως ένας επιλεκτικός ρυθμιστής Οιστρογονικών Υποδοχέων (SERM), παρέχοντας την ίδια αποτελεσματικότητα όπως η ορμονοθεραπεία, αποφεύγοντας τους κινδύνους.

Εκτελούνται αυστηρά ολοκληρωμένες μικροβιολογικές και βιοχημικές δοκιμές σε όλη τη διαδικασία. Η αποτελεσματικότητα και η διάρκεια ζωής των προϊόντων παρακολουθούνται συνεχώς, και τελευταία λέξη της τεχνολογίας χρησιμοποιείται για τη διατήρηση της μακροχρόνιας σταθερότητας των δραστικών συστατικών στα προϊόντα.

Η διαδικασία παραγωγής υπόκειται στις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιοτικού ελέγχου με ISO 9001-2008, HAACP, cGMP και πιστοποίησης BVQI, καθώς και η περιβαλλοντική ISO 14001.