, , ,

Lanes AlergEnd

Το Lanes AlergEnd είναι συμπλήρωμα διατροφής με φυσικά συστατικά για την ταχεία αντιμετώπιση των εποχικών ενοχλήσεων σε μόλις 15’!

Το Lanes AlergEnd περιέχει ψευδάργυρο, καθώς και την επώνυμη φόρμουλα Sniztop® που, χάρη στα βιοενεργά συστατικά από αυγά ορτυκιού, εμποδίζει την επαφή των αλλεργιογόνων με τα κύτταρα του Ανοσοποιητικού συστήματος, προλαμβάνοντας την παραγωγή μεσολαβητών ουσιών, όπως είναι η ισταμίνη.

Το αποτέλεσμα; Δράση σε μόλις 15’, χωρίς παρενέργειες!
To Lanes AlergEnd είναι κατάλληλο και για παιδιά ηλικίας 6+ ετών.
Δεν περιέχει ζάχαρη, χρωστικές, λακτόζη και συντηρητικά.

Κλινικη μελετη ελλαδα 2017

Το καλοκαίρι του 2017, διεξήχθη στην Ελλάδα σε συνεργασία με τους καταξιωμένους αλλεργιολόγους:

 • Συρίγου Αικατερίνη (Διευθύντρια Αλλεργιολογικού Τμήματος στο νοσοκομείο «Η Σωτηρία»)
 • Μακρή Μιχάλη (Υπεύθυνο Μονάδας Αλλεργιολογίας στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο «Αττικόν»)
 • Ψαρρό Φώτιο (Διευθυντή Αλλεργιολογικού Τμήματος Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών)

Κλινική μελέτη για τη δράση και την αποτελεσματικότητα του συμπληρώματος διατροφής Lanes AlergEnd. Στη μελέτη, η οποία διεξήχθη στα αντίστοιχα νοσοκομεία «Η Σωτηρία», «Αττικόν» και «Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών», συμμετείχε δείγμα με ασθενείς, οι οποίοι αντιμετώπιζαν συμπτώματα αλλεργικής ρινίτιδας.

Από τα αποτελέσματα προέκυψε ότι:

 • Τα συμπτώματα αλλεργικής ρινίτιδας μειώθηκαν μέσα σε 2 εβδομάδα χρήσης
 • Έχει ταχεία δράση
 • Η αποτελεσματικότητά του έχει διάρκεια
 • Το 70-80% των ασθενών δεν χρειάστηκε να καταναλώσει παραπάνω από 2 δισκία την ημέρα
 • Δεν παρουσιάστηκε καμία ανεπιθύμητη ενέργεια κατά τη διάρκεια της χρήσης

Τα αποτελέσματα της κλινικής μελέτης θα δημοσιευτούν σε έγκριτο Ιατρικό περιοδικό.

Αν ανήκετε στην κατηγορία ανθρώπων όπου εξαιτίας των εποχικών αλλεργιών, κλείνονται στο σπίτι μέχρι το καλοκαίρι ή κυκλοφορούν παντού με στολή αστροναύτη, συνεχίστε να διαβάζετε.

Συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές πρακτικές συμβουλές που μπορείτε να εφαρμόσετε στην καθημερινότητά σας και να απολαύσετε τη ζωή σας στο full. Ακόμα και όταν οι «πυροκροτητές» των εποχικών αλλεργιών κάνουν πάρτι γύρω σας.

 1. Αλλάξτε ρούχα και κάντε ντους μόλις γυρίσετε στο σπίτι. Με τον τρόπο αυτό δεν θα μεταφέρετε γύρη από το εξωτερικό περιβάλλον στο καθαρό περιβάλλον του σπιτιού σας, ενώ τυχόν υπολείμματα στα χέρια ή το πρόσωπό σας θα εξαφανιστούν.
 2. Φροντίστε να παραμένετε ενυδατωμένοι. Όταν δεν καταναλώνουμε αρκετό νερό τα επίπεδα ισταμινών στον οργανισμό μας ανεβαίνουν με αποτέλεσμα τα συμπτώματα από τις εποχικές ενοχλήσεις να επιδεινώνονται.
 3. Μην απλώνετε τα φρεσκοπλυμένα ρούχα σας έξω τις ημέρες που η ατμόσφαιρα είναι «βαριά» από τη γύρη. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγουμε η γύρη να μένει πάνω στα ρούχα και να προκαλεί συμπτώματά αλλεργίας. Δοκιμάστε να απλώσετε τα ρούχα σας μέσα στο σπίτι ή να αναβάλετε τη μπουγάδα σας. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.
 4. Διατηρήστε τον αέρα του σπιτιού σας καθαρό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο ειδικό μηχάνημα που φιλτράρει τον αέρα. Ενναλακτικά δοκιμάστε κάποιο κισσό ή μπαμπού σε γλάστρες, για να ανανεώσετε τον αέρα με τον πιο φυσικό τρόπο, ενώ παράλληλα θα ομορφύνετε και τον χώρο σας.
 5. Κυκλοφορήστε πάντα σαν διασημότητες. Καπέλο και μεγάλα γυαλιά ηλίου θα σας προστατεύσουν από τη γύρη και θα γλιτώσετε τα… εποχικά δάκρυα!
 6. Έχετε πάντα μαζί σας το AlergEnd από τη Lanes. Η μοναδική, καινοτόμα σύνθεση του Lanes AlergEnd αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας του. Περιέχει ψευδάργυρο, καθώς και την επώνυμη φόρμουλα Sniztop®, που χάρη στα βιοενεργά συστατικά από αυγά ορτυκιού, εμποδίζει την επαφή των αλλεργιογόνων με τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος. Δρα μέσα σε μόλις 15 λεπτά, χωρίς παρενέργειες. Είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών.

Η αποτελεσματικότητα και η άμεση δράση του αποδεικνύονται μέσω 2 κλινικών μελετών σε Ελλάδα & Αμερική! Πιο συγκεκριμένα, το Lanes AlergEnd είναι το μοναδικό προϊόν για την αντιμετώπιση των εποχικών ενοχλήσεων το οποίο έχει δοκιμαστεί σε Έλληνες ασθενείς!