«Εμμηνόπαυση, Κρίση ή Απελευθέρωση», Femarelle: Αγάπησε, Ζήσε, Αγκάλιασε!

Ο όμιλος C.A.Papaellinas, πραγματοποίησε εκδήλωση σε φαρμακοποιούς για το προϊόν της «Karpasia Health Products» Femarelle, στις 23/10/2019 στο Lemon Park στη Λευκωσία.
Ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η κ. Χασαπογλίδου,’Founder and CEO Institute of Self Medication Ltd’, στενή συνεργάτης του Ομίλου. Η κ. Χασαπογλίδου παρουσίασε σημαντικά στοιχεία για την εμμηνόπαυση, δίνοντας το θετικό μήνυμα «Ζήσε, Αγάπησε και Αγκάλιασε τη γυναίκα που γίνεσαι».

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε προϊοντική παρουσίαση για το Femarelle από τη Senior Product Manager κ.Ιασωνία Τσιελεπή. Στην παρουσίαση, δόθηκε έμφαση στην καινοτομική δράση του προϊόντος για την αποκατάσταση της ορμονικής ισορροπίας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εμμηνόπαυση. Παρουσιάστηκαν στους φαρμακοποιούς τα 3 διαφορετικά σκευάσματα Femarelle ως προς τις ενδείξεις και τις δράσεις τους. Η σειρά Femarelle αποτελείται από το Femarelle Rejuvenate για το στάδιο της προ-εμμηνόπαυσης, από το Femarelle Recharge για το στάδιο της εμμηνόπαυσης και από το Femarelle Unstoppable για το στάδιο μετά την εμμηνόπαυση.

X
Add to cart