Η ετήσια συνάντηση Femarelle

Η εταιρεία Secure Pharmaceuticals Ltd διοργάνωσε την ετήσια συνάντηση Femarelle, η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τις 22 μέχρι και τις 25 Μαΐου, στην Αθήνα.

Η εκδήλωση απευθυνόταν σε όλους τους αντιπρόσωπους των προϊόντων Femarelle ανά το παγκόσμιο και είχε ως στόχο την επιμόρφωση και την ανταλλαγή ιδεών σχετικά με τις μεθόδους και ενέργειες μάρκετινγκ που εφαρμόζει ο κάθε αντιπρόσωπος στην επικράτεια του.

Οι συνάδελφοι Άντρη Κούκου και Ιασωνία Τσελεπή παρευρέθηκαν και εκπροσώπησαν τον Όμιλό μας στην ετήσια συνάντηση.
Σε αυτή τη διαδραστική συνάντηση, οι παρευρισκόμενοι έλαβαν σημαντικές πληροφορίες μέσα από επιστημονικά δεδομένα για τα προϊόντα Femarelle, καθώς ενημερώθηκαν για ποικίλες ενέργειες marketing. Στη συνάντηση υπήρχε ενεργή συμμετοχή όλων των παρευρισκόμενων καθώς ζητήθηκε από συγκεκριμένους αντιπρόσωπους να παρουσιάσουν το δικό τους “Success story” από την προώθηση των προϊόντων Femarelle.
Υπό αυτές τις συνθήκες, η ομάδα του Φαρμακείου που είναι υπεύθυνη για τη προώθηση του Femarelle στην Κύπρο, κλήθηκε να παρουσιάσει τη δική της φετινή καμπάνια ενημέρωσης Femarelle που σχεδιάστηκε και προβλήθηκε στην Κυπριακή αγορά.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η συνάδελφος Ιασωνία Τσελεπή, Senior Product Manager Karpasia, δεν παράλειψε να διευκρινήσει στο κοινό ότι στην Κύπρο η εμμηνόπαυση αποτελεί ακόμα ένα θέμα taboo. Ως γνώστης της κυπριακής αγοράς, η ομάδα του Femarelle Κύπρου είχε αποφασίσει να εστιάσει τις φετινές της προωθητικές καμπάνιες στο κομμάτι της ενημέρωσης, μέσω τηλεοπτικής, ραδιοφωνικής και digital καμπάνιας. Η παρουσίαση συμπεριλάμβανε την προβολή του τηλεοπτικού σποτ στους παρευρισκόμενους και την ιδέας πίσω από το δημιουργικό.
Οι συμμετέχοντες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την παρουσίαση της ομάδας του Femarelle Κύπρου και δεν δίστασαν να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους για την αποτελεσματικότητα και την υψηλή απόδοση των ενεργειών που εφάρμοσε η ομάδα.

 

X
Add to cart