«Τρέχω για τον αυτισμό»

Στις 2/4/2023 πραγματοποιήθηκε ο 2ος φιλανθρωπικός αγώνας «Τρέχω για τον αυτισμό» στην Αγία Νάπα. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε κατά μήκος της λεωφόρου Νησί μέχρι τη λεωφόρο Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα, σε αγώνες 10 και 5 χιλιομέτρων, καθώς και παιδικός αγώνας 1 χιλιομέτρου στη μνήμη του Ιάκωβου Τρίαρου. Μεγάλη ήταν η προσέλευση αφού ο αγώνας προσέλκυσε άνω των 1500 συμμετοχών.


Η Lanes, ως Χρυσός χορηγός και δωροθέτης στήριξε και φέτος αυτή την προσπάθεια με παρουσία στο χώρο της διοργάνωσης και προσφορά ηλεκτρολυτών στους δρομείς των 5 και 10Km και παιδική βιταμίνη C για τα παιδιά που συμμετείχαν στο Kids Run.
Ο φιλανθρωπικός αγώνας διοργανώθηκε από το Κέντρο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου και από τους Εθελοντές δρομείς “Run for Autism Famagusta» μέσα στα πλαίσια ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό. Η διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα του υφυπουργού Τουρισμού Κώστα Κουμή και των Δήμων Αγίας Νάπας και Σωτήρας.
Όλα τα καθαρά έσοδα διατέθηκαν για την στήριξη του σημαντικού ρόλου που επιτελεί το Κέντρο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου και το «Smile Project» που στεγάζεται στη Σωτήρα και το οποίο φιλοξενεί και απασχολεί άτομα τα οποία βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

X
Add to cart